Neked védi az ablakaidat a lakásbiztosításod?

Kötöttél lakásbiztosítást az otthonodra? Csak azért kérdezem, mert ha még nem tetted volna, akkor 2019 legjobb lakásbiztosítását tudom neked ajánlani. De miért hallgatnál egy redőnyösre lakásbiztosítás kapcsán? Hát azért, mert láttam én már sok mindent: betört ablakokat, leszakadt redőnyöket, beszakadt tetőszerkezeteket. Nagyon sokszor hívnak engem akkor egy házhoz, amikor egy kisebb katasztrófa történt otthont – általában a szerető természet jóvoltából.

És bizony nem mindenki kéri feltétlenül a számlát, még akkor sem, amikor én szólok, hogy de bizony a biztosító lehet, hogy kérni fogja. „Á, nincs nekem olyanom”- hangzik a válasz. Ezen mindig meglepődök egy kicsit, mert egyébként a legkisebb üvegkárt is ki lehetne fizettetni a biztosítóval mondjuk egy nagyobb vihar esetén. És az anyagi biztonsághoz nem is kéne többet tenni, csak mondjuk egy órára odaülni a számítógép elé: a legjobb lakásbiztosítás 2019-ben már az interneten keresztül is könnyen megköthető, de ha nem is így lenne, az egészen biztos, hogy sokkal könnyebb ma információhoz jutni erről, mint mondjuk 10-20 évvel ezelőtt.

Hogy melyik a legjobb lakásbiztosítás szerintem? Hát az, amelyiket ha megkötötted, gyakorlatilag már semmi dolgod vele: mindent tudsz, nincsenek kérdéseid, te pedig nyugodtan hátradőlhetsz abban a tudatban, hogy minden a legnagyobb rendben van az életedben. Ebben, és sok más tekintetben is az én véleményem szerint a legjobb lakásbiztosítás 2019 díjat a Pannon-Safe kapja. Csak menj föl a honlapjukra, és nézd meg, miről szól náluk a lakásbiztosítás: gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amire ne kapnál választ tőlük, ráadásul a kalkulátorukon keresztül nagyon könnyen el lehet indítani a szerződéskötés folyamatát – még akkor is, ha egyébként neked már van szerződésed egy másik céggel.

Alaposan nézd majd át, hogy pontosan milyen károkat fedez a biztosításod, és ha valami nincs benne a szerződésben, ami neked kéne, arról bátran kérdezd majd meg a szakértőket! Ha nem lehet beletenni a szerződésbe, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy kiegészítő biztosítást köss rá. A legjobb lakásbiztosítás 2019-ben az, ami maximálisan kielégíti az ügyfelei igényeit, úgyhogy merj kérdezni és kérni, hiszen a biztosító társaságoknak is érdekük, hogy te elégedett legyél.