Ne dobjuk ki!

Amikor elkezdtük felújítani a házat, több problémába is belefutottunk. Például abba, hogy mi legyen a régi, még teljesen használható részekkel. A bútorokkal, szőnyegekkel és redőnyökkel, amiket le kell cserélni, de nem azért mert tönkrementek. Hiszen kidobni nincs szívünk egy nem is olyan rég vett redőnyt, ha csak azért kell lecserélni, mert nem passzol az új ablakhoz, vagy egy szép szőnyeget, mert már nem megy a fal színéhez.

Szerencsére találtam egy weboldalt, ahol ingyenes a hirdetés feladás. Nem kell jutalékot fizetni a termékek után, ami nagyon jó spórolási lehetőség. A hirdetés feladás gyors és egyszerű, ami nem egy utolsó szempont, mert kinek van ideje ezzel bajlódni felújítás mellett? A regisztrációra sem kell külön időt és energiát fordítani, mert a hirdetés feladással azonnal létrejön a profil, amin keresztül aztán lehet fogadni az üzeneteket. Hát nem nagyszerű?

Én ezt az oldalt választom, és fel is tudtam tölteni minden eladó tárgyamat. A redőnyöket és szőnyegeket csak körbefotóztam, és egy rövid leírással, már fel is adtam a hirdetést. Csak a nagymamámtól kapott perzsa szőnyeget tartottam meg, mert az már úgy a szívemhez nőtt, és szinte már családi ereklye. Meg is haragudnának ha eladnám az interneten. Minden mást viszont rendkívül egyszerűen és gyorsan meghirdettem, és már akadtak is jelentkezők néhány darabra.

Az apród keresésre is nagyon jó. Egyszerűen böngészhetem mások hirdetéseit. A szimpatikus és jó eladókat lehet értékelni, ez is egy jó visszajelzési lehetőség mind az eladónak, mind a többi vásárlónak. Minden szükséges információ meg van adva a kapcsolat felvételhez, telefontól elkezdve privát üzenetig, bárhogy lehet érdeklődni az áru után.

Egy szó mint száz, mindenkinek ajánlom az ingyenes hirdetés feladást, mert gyors és egyszerű, nem utolsó sorban, nem kell jutalékoz fizetni a feladott termékek után. Én nagyon elégedett vagyok, és remélem, minden eladó termékem gazdára talál, és a felújítás is sikeres lesz.