Lakásfelújítás és egy mobil kijelző csere

Nálunk is a tavasz nem másról, mint a megújulásról szól. Most nem csak egy szimpla nagytakarítást végeztünk, hanem a hálószobánkat is felújítottuk. Egy gyors bevásárlás egy bútorboltban, aztán neki is estünk. Az új koncepció az volt, hogy a függönyöket eltüntetjük és helyére láva csöveket rakunk, ami egy pazar hangulatvilágítással látja el a szerelmi fészket. Ennek vonzatában, kellet redőnyös után érdeklődnünk, mert a nem kívánt fényeket valamilyen formában nem szabad beengedni. Találtunk is egy nagyon kedves bácsit, aki szívesen elvégezte ezt a feladatot, de ez csak a kaland kezdete.

Amikor először jött helyzetfelmérésre, már akkor egész jól kijöttünk, mert egy jóindulatú beszédes ember. Mindent alaposan áttárgyaltunk még azt is, hogy a legutóbbi munkája után vett egy Sony xperia telefont, mert mindenki azzal rágta a fülét, hogy a buta telefonok, nem hasznosak és a közös családi távbeszélgetésben sem annyira hasznosak. Meg is mutatta a friss szerzeményét és az aztalra helyezte mikor teával kínáltuk. A pár egy ügyetlen mozdulattal sajnos leverte az új készüléket a földre, aminek a kijelzője azonnal berepedezett. Alig volt kivehető utána bármi is rajta, és erre még rájátszott, hogy a mesterember látása sem elég jó hozzá.

Elég nagy csalódottságot láttunk rajta. Természetesen felajánlottuk neki, hogy megtérítjük a kárát, de először nem akarta elfogadni, mert szimpatikus párnak tűnünk. Végül abban állapodtunk meg, hogy az anyagköltséget a redőnyért megfizetjük, a munkadíj pedig az, ha a készüléket megjavíttatjuk.

Ennek azért is örültünk, mert ezzel a kedves gesztussal nem akart minket nagy anyagi költségekkel terhelni és pont a napokban újságolta egyik cimborám, hogy talált egy nagyon jó mobilszervizt, ahol van Sony xperia kijelző javítás is. Ebben a szervizben az a különleges, hogy az ország minden részén elérhető, mert egy futárszolgálat bevonásával hozzák-viszik a telefonokat és táblagépeket, amik javításra szorulnak. Kijelző és akkumulátor a fő területük. Ez a szolgáltatás számunkra teljesen új és, kifejezetten frappáns ötlet, főleg, most, hogy egy számunkra idegen ember telefonját kell helyrehozni, mert lényegében nincs semmi dolgunk csak várni. Kevesebb, mint egy tucat nap alatt végbe is megy ez a folyamat és az ügyfél már élvezheti is az újnál is jobb készülékét.

Cimborám úgy talált rá erre a szolgáltatásra, hogy valami, számomra ismereteln kínai telfon képernyőjét akarta megcsináltatni, de egyszerűen nem talált szervizt. Amikor interneten kezdett keresgélni alig hitt a szemének, amikor szembejött vele ez a lehetőség. Azonnal értesített engem, hogy képzeljem mi történt, és milyen jól tette. Ha akkor nem lelkesedik ennyire, akkor most nem tudnék erről és rengeteg időt és energiát venne el más telefonjának a megjavítása.

A szakival megpróbáltunk úgy egyeztetni, hogy akkor legyen nálunk, amikorra várható a telefonja. Szerencsére sikerült. 9 nap alatt mesteremberünk megörvendeztetett minket a redőnnyel, mi pedig őt, az újra használható telefonjával. Nemrég ismét felvettük vele ismét a kapcsolatot, mert a konyhába is szeretnénk redőnyt szereltetni. Kérdeztük, hogy a telefonja azóta rendesen működik-e? Állítása szerint, jobb mint volt és kifejezetten szereti használni.

Hálás volt nekünk mi neki és a remek mobil szerviznek, amiért ilyen jó munkát végeztek. Ha tehetjük, már nem csak redőnyöst ajánlunk az embereknek, hanem egy fantasztikus szervizt is!