Elmúlt a fogfájásom és ezt a redőnyszerelő csapatnak köszönhetem!

Az év ötlete volt, hogy szereltessünk fel motoros redőnyt a házra. Már egy ideje itt lakunk, de erre még nem volt se idő, se mód. Most elérkezett az ideje, hogy megcsináltassuk. Azt hallottam, hogy nem csak nyáron, a napfény ellen tesz tökéletes szolgálatot, de télen is sokat szigetel, és sokat segít a fűtésszámla minimalizálásában. Eddig rolók voltak felszerelve az ablakra, de azért az nem ugyan az. Valamennyit fog a napsütésen, de több értelme nincs.

Sokáig gondolkoztunk rajta, hogy bele kellene vágni, és meg kellene csináltatni a redőnyöket, de sajnos eddig se időnk, se pénzünk nem volt rá. Mostanában úgy alakult, hogy belefér a büdzsébe, így nem is gondolkoztunk sokáig, befogtunk a felszereltetésbe.

fogorvos Budapest

fogorvos Budapest

Szóval ez lett az idei nagy beruházás projektje, nagy gonddal kiválasztottuk a kivitelezőnket, és belevágtunk. Megnéztünk sok referenciamunkát, és az alapján döntöttünk, kik dolgoznak a legszebben. Nagy szerencsénk volt a csapattal, mert kivételesen szépen és gyorsan dolgoztak, ráadásul elképesztően tündéri embereket ismertünk meg a személyükben. Kedves, udvarias emberek, akik ráadásul nagyon segítőkészek.

Történt ugyanis, hogy pont, amikor itt voltak szerelni a redőnyöket, azon a héten rettenetesen begyulladt a fogam. Már régóta küzdöttem a bölcsességfogammal, mert hol elkezdett nőni, hol abbahagyta, de mikor éppen akcióban volt, olyan irracionális fájdalmakon mentem keresztül, hogy semmilyen fájdalomcsillapító gyógyszer nem segített. Napokig szenvedtem a szájzárral, és az irtózatos fájdalommal, aztán enyhült egy kicsit, néhány hét múlva pedig kezdődött elölről az egész. Egy rémálom volt, de fogorvoshoz meg féltem elmenni. nem szeretem azt a fertőtlenítő szagot, ami ott van, a hangok meg egyszerűen rettenetesek. Alapból nem vagyok félős, de ez az egy hely kiveri nálam a biztosítékot. Na, szóval mikor jöttek a redőnyösök, pont a kínok kínját éltem át. nem is tudtam érdemben hozzájuk szólni, csak mutogatni, meg nyüszögni, más nem ment.

Mikor hazajött a férjem, ő kimentett, elmesélte nekik, hogy mi a gondom és miért nem tudok szólni egy szót sem. Addig kicsit furán néztek rám, de aztán annyira helyesek lettek, rögtön elkezdtek velünk beszélgetni. Az egyikük elmesélte, hogy az ő felesége is így járt, ő is nagyon megszenvedte a bölcsességfogainak a növekedését, de addig nyüstölte, míg elment orvoshoz, és nagyon elégedettek voltak vele. Pikkpakk kihúzták neki a rakoncátlankodó fogait, és ma már csak egy halvány emlék a szenvedés, amit átélt. Belegondoltam, milyen szuper lenne, ha már én is csak a fájdalom emlékét őrizném, és nem kellene többet ezt éreznem. Mivel a srác nagyon dicsérte ezt a klinikát, felbátorodtam, és elkértem az elérhetőségüket. Elmesélte, hogy ők is a neten vették fel velük a kapcsolatot, és hogy nagyon praktikus online időpontfoglalás van náluk, nem kell fájós foggal telefonálgatni. Ez tetszett.

Féltem kicsit, hogy milyen lehet ez a fogorvos Budapest eldugott kis szegletében, de mivel annyira magabiztosan mesélt nekem a srác, elhittem mindent. A fájdalomtól való megszabadulás gondolata töltött el, és kezdtem lelkesedni.

Addig mondogatta, míg tényleg teljesen erőre kaptam és kértem egy időpontot. Minden ellenérzésem dacára muszáj volt belevágni, mert ez így nem mehetett tovább. Szerencsére nekem is pozitív volt a tapasztalatom, és szerencsére nagyon hamar megszabadultam a fájdalmaktól.

Ma már nekem is csak emlék az a horror, amit átéltem a növögető fogaim miatt, és nagyon hálás vagyok ezért mindenkinek, aki segített benne, hogy eljussunk idáig. Magamtól biztosan nem vágtam volna bele, maximum, ha már a fájdalomtól önkívületi állapotba kerülök, akkor vettem volna rá magam, de ez sem biztos. Így viszont megtapasztaltam, hogy egy fogorvosi látogatás nem feltétlenül kell, hogy rossz élmény legyen, szóval elhatároztam, hogy fogunk járni kontrollra minden évben, megelőzvén, hogy bármelyikünknek is nagyobb baja lehessen.

És természetesen amellett, hogy ilyen segítőkész, emberi kis csapattal volt dolgunk a redőny ügyében, a munka is tökéletes lett. Már én is tudom élvezni a végeredményt a lakásban, a motoros redőnyök nyújtotta hűvösben.

Szuper érzés, mikor az emberrel csupa jó dolgok történnek. Mert nekiállhatnék most panaszkodni, hogy másoknak észrevétlenül bújik ki a foga, én meg hogy megszenvedtem, de tulajdonképpen hálás vagyok a történtekért, mert így tanulja meg az ember értékelni, milyen jó is az, mikor éppen nem fáj semmije. Az apró örömöket is értékelni kell, mint megismerni egy tisztességes, becsületes kivitelező csapatot, megtapasztalni, milyen egy profi fogorvosi klinika, és hogy milyen tökéletes érzés, mikor az ember átalussza az éjszakát, és reggel arra ébred, hogy nem fáj semmije.