Egy jó redőnyösnek a stílusa is kiváló!

Világ életemben imádtam a függönyöket, de van az a pont, amikor már önmagában a függöny nem elég. Ez idén nyáron jött el, amikor is új lakásba költöztem. Annyira meleg volt a tetőtéri harmadik emeleten, hogy már nem tudtam mivel védekezni ellene, mert a ventilátor is csak a meleg levegőt kavargatta. Az éjszakákat csillagpózban töltöttem ádámkosztümben, nehogy valamim érintkezzen valamivel, mert azonnal lever a víz. Nem mintha amúgy nem vert volna le… Egy szóval szörnyű volt, a pokol a lakáshoz képest egy jégszoba lehet. Egy klíma megoldotta volna minden problémám, de azért az elég költséges és a főbérlő nem mentem volna bele. Szüleim azt tanácsolták, hogy próbálkozzak egy redőnyt kérni, mert ha nem engedem be a napfényt és a meleget, akkor talán kicsit tudom hűteni a lakást. Egy próbát megért. A főbérlő belement, hogy redőnyt szereltessen fel, de rám bízta, hogy én intézzem el. Gyorsan kikerestem egyet az interneten, és már hívtam is, hogy az árnyékolók mihamarabb felkerüljenek a nyílászárókra.

Elég hamar találtam is, szerencsére kijött gyorsan, első körben csak egy helyszíni felmérésre, hogy méreteket vegyen és adjon egy árat. Amikor kiért meglepődtem egy kicsit, mert igen elegánsan jelent meg. Egy kantáros nadrágos kövér jó munkásemberre számítottam, tehát egy szakember klisére, de nem így volt. Ingben, farmerben, vastagkeretes szemüveg, belőtt séró. Nagyon meglepődtem, bár úgy voltam, ilyen megjelenéssel, biztos precíz, minőségi munkát fog végezni. Ami igazán megragadt az a bár táskája volt, amibe a szerszámai, a munkához nélkülözhetetlen eszközei, voltak. Nagyon ízléses darab volt, de csak akkor jutott eszembe megkérdezni, honnan van a batyu, amikor már elment és sikerült átgondolnom a történteket. Mindig kicsit lassabban kapcsolok, mint ahogy kéne, de tudtam, hogy úgy is visszajön, szóval majd akkor nekiszegezem a kérdéseim.

Három nap elteltével jött ki, hogy felszerelje a redőnyöket. Gondolom ennyi időbe telt, még beszerzett minden szükséges alapanyagot. A munkához, azért nem öltözött ki annyira, és szerszámos láda volt nála nem az a fantasztikus táska. Neki látott a munkának, én pedig közbe szóval tartottam, szerencsére nem ellenkezett, sőt mondta is, hogy szeret munka közben csevegni. Nekem se kellett több, a kötelező kérdések után, azonnal rátértem a táska témára. Kérdeztem honnan szerezte azt a gyönyörűséget, amit pár napja láthattam. Egy kis mosolyt elejtve szívesen megosztotta velem, de hozzátette, hogy nem én vagyok az első, aki a táska felől érdeklődik…

Szóval megtudtam, hogy a táskát a bagbox.hu-ról vásárolta. Ez egy olyan webshop, ahol csúcsminőségű bőr termékeket lehet vásárolni, táskától kezdve pénztárcán át, egészen az apróbb kiegészítőkig. Kimagasló minőségű bőr táska készletük, széles választékban elérhető és nagyon jó társ a hétköznapokban. Nem csak frankó megjelenést kölcsönöz, hanem egy hosszú távú megoldás is, a mindennapi holmi cipelésre. Az oldalról könnyedén meg lehet vásárolni bármit, mert szép elegáns designja van és jól, érthetően vannak rendszerezve rajta termékek. A házhoz szállítás ingyenes 10.000 forint felett és elállási garanciát is vállalnak, ha az ember meggondolná magát, de miért is tenné?! Minden információ könnyen megtalálható a weblap alján, így meg tudhatunk mindent a rendelési és szállítási kondíciókról, az adataink védelméről és az ÁSZF-ről. Remek kis oldal, ezért ha érdekel biztatott, hogy nézzem meg mindenképpen. Hozzátette azt is, hogy ő már VIP tag az oldalon és a legjobb ajánlatokkal keresik meg őt. Egy ilyen ajánlat keretén belül vette a jelenlegi táskáját is és nem rég egy frankó vaddisznós bőr pénztárcát is. Elárulta, nem kell túl sokat tenni érte, elég, ha feliratkozol a hírlevelükre, hogy a jobbnál jobb ajánlatok azonnal elérjék az embert.

Amíg hallgattam a meggyőzőbbnél meggyőzőbb dolgokat, észre se vettem, milyen ügyesen jár a keze, és be is fejezte a redőnyök felszerelését. Megköszöntem a munkáját és ezt a igen meggyőző tájékoztatást, és persze, hogy megismertetett a bagbox.hu honlappal. Távozása után, azonnal meg is látogattam a weblapot és jól szétnéztem rajta! Valóban rengeteg fantasztikus bőr terméket véltem felfedezni, és azon nyomban feliratkoztam a VIP részlegre, hogy engem is megtaláljanak a jó ajánlataikkal! Ki is néztem egy bőr aktatáskát, amit szerintem a következő fizetésnél meg is rendeltem.

A redőny szuperül működik, pár fokot sikerült hűtenem így a lakáson, de még mindig nem az igazi, szóval, ha tehetem a friss táskámmal járom a hűvösebb irodaházakat és a munkába menekülök.