A redőnyön át kukucskálni illetlenség, de néha jól jöhet

Hát igazán illetlenül viselkedtem, tudom, de akkor fel sem merült bennem, hogy nem helyes, amit teszek. Szóval nemrég épp várakoztam valakire egy ház előtt, amikor hirtelen egy képernyő fényére lettem figyelmes a redőnyön keresztül. Tudjátok, az ember automatikusan odanéz, ha képernyőfényt lát. Próbáljátok csak ki a buszon. Ha elkezdtek telefonozni minimum egy, de van hogy több ember is ránéz reflexből a telefonod képernyőjére. Na de a gond az volt, hogy ellentétben az ilyen reflexszerű odanézések gyors eltekintésben végződésével, én végig néztem, ami a képernyőn történt. Mondjuk nem tudtam meg semmi hadi titkot, amit egyébként nehéz is lett volna a redőnyön keresztül, de felfedeztem egy szuper webshopot, ahonnan játékokat lehet rendelni gyerekeknek. Megjegyeztem magamnak az oldalt, mert már hetek óta supermag játékot kerestem a gyerekeimnek és sehol nem találtam a boltokban.

Azt hiszem nem is tehettem volna jobban, hogy megjegyeztem a webhop címét. Találtam többféle supermag játékot a kínálatukban, és nemcsak. Olyan érzésem volt, ahogy a weboldalt nézegettem, hogy a világ összes játéka megrendelhető innen: babák, plüssök, autók, gyurmák, kerti játékok, iskolafelszerelések, gyerekszoba kiegészítők, társas és logikai játékok, biciklik, rollerek és bokszkesztyűk, jelmezek farsangra, fa vonatok, hinták, homokozó felszerelések, mesefilmek DVD-n, táncszőnyegek és miegymás. Azonnal meg is rendeltem a gyerekeknek a supermaget és eldöntöttem, hogy ezentúl mindig innen fogok vásárolni számukra. Ennél egyszerűbb és könnyedebb megoldásra nem is vágyhatok, hiszen csak néhány kattintásba kerül, és házhoz jön az ajándék. És ha véletlenül mégis meggondolom magam, a törvény szerint jogomban áll visszaküldeni bizonyos időben belül a rendelt terméket és visszakérni az árát. A webshopnál pedig annyira rendesek, hogy az oldalukon található egy elállási nyilatkozat minta, amit csak ki kell töltened. Szóval leveszik rólad a megfogalmazás felelősségét, amit általában utálni szoktak az emberek.

Az oldalon egyébként mindig vannak akciók, úgyhogy eldöntöttem, hogy folyamatosan figyelni fogom, hogy épp miket áraznak le. Hátha találok olyan dolgokat, amikre a gyerekeimnek épp szükségük van.